Stagiair / afstudeerder (HBO-WO, richting (technische) Bedrijfskunde, Ondernemerschap of Commerciële Economie)

Ons ‘zusje’ Rentinfra (start-up) heeft een gave en zeker leerzame stageplek voor een ondernemende, commerciële student. Zie jij het als een uitdaging om het duurzame Rentinfra verder op de kaart te zetten? Dan is deze stageplek misschien wel wat voor jou!

Use to reuse

Plastic afval vormt een grote bedreiging voor ons milieu. Ieder jaar zorgen we gezamenlijk voor een afvalberg van ruim 1,3 miljard ton plastic, bestaand uit wegwerpmaterialen en verpakkingen. 1,3 miljard ton per jaar. Dat is 1.000 kilo afval per seconde! En iedere kilo levert schade op voor mens, dier en milieu. Niet voor niets richten alle pijlen in de maatschappij zich op een duurzamere samenleving én het terugdringen van de hoeveelheid afval. Rentinfra levert een solide bijdrage aan dat streven: minder afval door een unieke vorm van hergebruik van kabelbescherming voor infrastructuren.

Rentinfra zoekt daarom een talent met drive, enthousiasme, flair en een gezonde ondernemersgeest. Rentinfra biedt de mogelijkheid om onze deelbare buizen te huren. Buizen die gemaakt zijn uit kwalitatief hoogwaardig afval, zoals bijvoorbeeld afgekeurde autobumpers. Die vele malen inzetbaar zijn. En die volledig kunnen worden gerecycled. Wij hebben ervaring met een aantal projecten en willen onze propositie verder professionaliseren en uitbouwen.

Duurzame opdracht

Wat vinden onze klanten belangrijk en hoe bedienen we hen optimaal? Kunnen wij met hen partnerships aangaan? Wie in de keten zijn de belangrijkste stakeholders?Hoe zetten we dan de juiste marketingmix optimaal in? En hoe kunnen wij daarbij inzetten op online? Zijn er verbeteringen door te voeren in het logistieke- en voorraadproces? Wat zijn dan zoal de quick wins?

Kortom wie helpt ons verder duurzaam groeien?

Wij bieden je een zeer leerzame plek. Er staan al veel plannen in de steigers. Naast alle ideeën die wij al hebben staan wij open voor nieuwe inzichten. Wij bieden je een uitdagende job, in een dynamische en leerzame omgeving. Een mooi kantoor in het centrum van Amersfoort. En een passende stage vergoeding.

PION is volop in beweging. Een nieuw duurzaam alternatief wordt dit voorjaar gepresenteerd. Initiatieven en eigen verantwoordelijkheid worden gewaardeerd. Als het jou en ons bevalt en de resultaten zijn veelbelovend dan zijn de mogelijkheden binnen ons groeiende bedrijf zeker interessant.

Reageer vóór 31 januari 2021 met een goede motivatie en je CV naar: gerben@rentinfra.nl