Toekomstbestendige kunststof kabelgoten worden steeds belangrijker binnen de branche. Maar wat betekent Toekomstbestendig eigenlijk? Tijdens deze interactieve kennissessie deelt de internationale productiepartner van PION zijn ervaringen over dit onderwerp.

Kennisdelen, innovatie en continue verbetering staan centraal. In deze sessie delen wij ook de actuele ontwikkelingen op het gebied van kabelkokers en kabelgoten, zoals de S5000, de Kratos en de Ultim kabelgoot.

Wil je samen met ons de toekomst een stapje voorblijven?
Meld je dan aan voor deze exclusieve kennissessie op dinsdag 6 oktober door te mailen naar a.m.santos@pionkunststoffen.nl

Locatie: Railcenter Amersfoort
Adres: Soesterweg 244

Datum: 6 oktober 2020
Ontvangst: 8:30 uur
Sessies: 9:00 uur – 10:30 uur
Aantal beschikbare plaatsen: 15
>> De laatste berichtgeving heeft ons doen besluiten om deze sessie te verplaatsen. Zodra er meer versoepeling mogelijk is volgt er een nieuwe datum. 

 

Er is een beperkte beschikbaarheid. Meld je daarom vóór dinsdag 29 september aan. Verhinderd? Wellicht is deze sessie ook interessant voor een van jouw collega’s. Ook zij kunnen zich aanmelden. Uiteraard respecteren wij de RIVM richtlijnen en zorgen dat deze sessie hieraan voldoet.