Bij het continu streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service, spelen zowel onze klanten als onze leveranciers- en productiepartners een belangrijke rol. Binnen PION zijn wij dagelijks bezig om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag van de markt en onze klanten.

En juist deze klantbehoefte weet Ana Maria Santos, Accountmanager Rail & Telecom, feilloos in te schatten. Wat vinden onze partners belangrijk bij de realisatie van een project en hoe sluiten wij daar zo goed mogelijk bij aan met onze producten en diensten? PION zet zich sinds jaar en dag in voor toekomstbestendige oplossingen en zal met de komst van Ana Maria nog meer de focus hebben op het aangaan van langdurige relaties met onze business partners in de Rail en Telecom Sector.

Gerben Borger, directeur PION: ‘Met de komst van Ana kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de komende jaren de kennis op duurzaam ondernemen verder uitbreiden. Met haar knowhow zijn wij in staat om realistische doelen te stellen op dat gebied. Ana haar kracht ligt bij de implementatie van duurzaam ondernemen met een focus op eerlijk zakendoen en lange termijn partnerships aangaan met business partners. Een erg belangrijke toevoeging aan ons account team. Om de organisatie verder te professionaliseren, is de vertaalslag vanuit accountmanagement naar duurzame partnerships ontzettend belangrijk.’

‘Partnership Is Our Nature’ is niet alleen de bron van onze naam, het is onze missie en ons DNA.