De jongere generaties hebben de toekomst. Dat realiseren wij ons maar al te goed bij PION. Voor Rentinfra gaat Sander onderzoeken hoe we Rentinfra nog succesvoller kunnen inzetten bij beschermen van kabels en leidingen. 

Over Rentinfra 

Plastic afval vormt een grote bedreiging voor ons milieu. Ieder jaar zorgen we gezamenlijk voor een afvalberg van ruim 1,3 miljard ton plastic, bestaand uit wegwerpmaterialen en verpakkingen. 1,3 miljard ton per jaar. Dat is 1.000 kilo afval per seconde! En iedere kilo levert schade op voor mens, dier en milieu. Niet voor niets richten alle pijlen in de maatschappij zich op een duurzamere samenleving én het terugdringen van de hoeveelheid afval. Rentinfra B.V. levert een bijdrage aan dit streven: minder afval door een unieke vorm van hergebruik van kunststof kabelbescherming. 

Over Sander 

Sander studeert International Business Administration aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij beschrijft zichzelf als nieuwsgierig en doelgericht. Met deze instelling wil hij een bijdrage leveren aan een duurzame en circulaire toekomst.  Sander komt ons voor twee dagen in de week versterken, naast zijn studie.  Het lijkt hem een leuke, leerzame uitdaging om wat te mogen betekenen in het nog verder ontwikkelen van Rentinfra B.V. Kortom, hij heeft er zin in!