Wij merken dat de markt behoefte heeft aan een leverancier die meedenkt in de voorbereiding voor projecten. Wij willen meer gebruik maken van onze deskundigheid en hierin proactief meedenken. Daarom investeert PION Kunststoffen in de uitbreiding van het salesteam. Ons streven is partijen te verbinden en de beste èn meest duurzame oplossing te adviseren. Elke sector heeft haar eigen aandachtspunten en specialistische oplossingen nodig. Daarom kiezen wij voor een sectorgerichte samenwerking.

Vanaf september 2019 zijn Victor Adèr (Railinfra en Telecom)  en Remon van Wolfswinkel (Energie & GWW)   uw accountmanager en aanspreekpunt.

Victor gaat zich bezighouden met de railinfra- en telecommarkt. Hij heeft in verschillende industrieën ervaring opgedaan in sales en dienstverlening waaronder de woningbouw en FMCG. Victor denkt vooral met een goed gevoel terug aan de jaren die hij in London heeft gewerkt voor een grote leverancier van frisdranken.

Voor PION Kunststoffen B.V. is het thema duurzaamheid enorm belangrijk. Juist dit thema spreekt Victor erg aan. Hij werkt graag mee aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en een prettige leefomgeving. Binnen ons bedrijf kan dat bijvoorbeeld doordat we kiezen voor het gebruik van gerecyclede grondstoffen. Belangrijk daarbij is dat de producten net zo prettig te verwerken zijn als materialen die minder duurzaam zijn. Het gaat immers om optimalisatie in de gehele keten!

Victor is altijd al sociaal betrokken geweest bij zijn omgeving. Hij zet zich vol overgave in voor goede doelen en organiseert graag. Victor houdt ervan mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een plezierige en open communicatie. Hij begrijpt het belang van dialoog en maakt zichzelf graag onderdeel van een creatieve brainstorm sessie. Hierbij werkt hij naar een conclusie toe om snel tot actie te komen. Verder vindt hij het belangrijk samen met vrienden en familie tijd door te brengen aan de keukentafel.

Nice to know: Victor houdt van beleving en avontuur. Eén van zijn passies is hardlopen en trailrunning. Hiervoor reist hij ook naar het buitenland voor de meer extreme hardloopwedstrijden. Daarnaast beoefent hij wekelijks koudetraining voor meer focus en fun. Als je wil kan je Victor `s nachts wakker maken voor een rijstwafel met pindakaas of een bord met broccoli en kip!

Remon van Wolfswinkel maakt reeds langer onderdeel uit van het PION salesteam. Remon is onze deskundige die graag meedenkt over uitdagende projecten in de energie- en de GWW markt. Ook voor het beschermen van kabels en leidingen in de industriemarkt is Remon onze adviseur. Zijn persoonlijke motto is “Always keep walking”! Remon heeft de drive en het vermogen om zijn creativiteit, technisch inzicht en productkennis op een verrassende wijze te combineren. Hiermee heeft hij onze klanten al enkele jaren waardevolle oplossingen voor knelpunten in verschillende infraprojecten geboden. In open gesprekken en op transparante wijze geeft Remon enthousiast invulling aan toekomstgerichte co-creaties. Voor de relatie van PION Kunststoffen betekent dit een betrouwbare duurzame oplossing voor zijn infravraagstuk.

Nice to know, Remon houdt van (race)fietsen. Een duurzame vorm van vrijetijdsbesteding die erg past bij de visie van PION Kunststoffen op vitaliteit en duurzaamheid.