PION Kunststoffen vindt het belangrijk sociaal maatschappelijke verantwoord te ondernemen.

In onze manier van doen, past daar ook het bieden van een serieuze en uitdagende stageplek bij.

Toen Diederik, student aan de hogeschool Windesheim, via LinkedIn aangaf op zoek te zijn naar een leerzame ervaring in de B2B markt, is daar door de directeur Gerben Borger adequaat op gereageerd.

Het is PION te doen, om tot een duurzame samenwerking te komen met student en hogeschool. We hebben wij eerst enkele gesprekken gevoerd en het resultaat is ernaar:

Trots is PION dat Diederik ook voor PION kiest om zijn stage te vervullen.

Even voorstellen – dit is Diederik

Diederik is 22 lentes jong en studeert aan De Hogeschool Windesheim in het vierde jaar van de opleiding Commerciële Economie. Hij is afkomstig uit het Veluwse Nunspeet, voetbalt met veel plezier en wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van B2B verkoop.

Diederik kwam bij PION Kunststoffen aan de Stadsring 147 in Amersfoort binnen als enthousiaste leergierige stagiair en heeft inmiddels zijn draai goed kunnen vinden. De drive om mensen te helpen zet hij vooral in op het bedienen van klanten bij Rentinfra. Dit zusterbedrijf van PION Kunststoffen biedt de mogelijkheid kabelbescherming te huren. Een uniek concept, waarbij de afnemer alleen betaalt voor het gebruik. Onze klant is hierbij verzekerd van de inzet van duurzaam gerecycled materiaal en levert hiermee een significante bijdrage aan de circulaire economie.

Benieuwd waar Diederik u verder mee kan helpen? Neem eens een kijkje op onze website https://rentinfra.nl of bel 033 200 70 97.