Sinds 2004 beschermt PION Kunststoffen vanuit Amersfoort het kabelnetwerk in Nederland. Onze producten vinden ondergronds hun weg in de stedelijke omgeving, langs verkeersaders en knooppunten en door het buitengebied. Zo zorgen we samen met onze klanten en leveranciers voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening, snelle internetverbindingen en veilig treinverkeer.

In 2018 voerden we meer dan 450 projecten succesvol uit. Toch meten we bij PION Kunststoffen groei niet alleen af aan omzet of het aantal opdrachten. Ons succes zit ‘m in bevlogen medewerkers, tevreden klanten en integere relaties met onze klanten en leveranciers. We kennen onze markt en luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Groeien betekent voor ons ondernemen op een manier waar iedereen beter van wordt. Om die groei door te zetten, zijn we per direct op zoek naar een

Ervaren Accountmanager
Toekomstig MT lid / technische affiniteit

Wat ga je doen?

  • Je bouwt aan het relatienetwerk van PION Kunststoffen. Dat bestaat vooral uit grote aannemers en opdrachtgevers in rail en infra. Je onderhoudt nauw contact, inventariseert trends, ontwikkelingen, plannen en behoeften. Daarna vertaal je de wensen en behoeften van de klant in een passend aanbod waarbij je gebruik maakt van de unieke kennis en ervaring van ons mooie bedrijf. Je biedt klanten concrete oplossingen voor hun problemen en staat hen bij met professionele adviezen.
  • Je maakt de grote offertes en verzorgt de opvolging. Je weet wat de kritieke succesfactoren zijn om opdrachten te krijgen en vertaalt dit in een onderscheidend, passend aanbod. Je maakt daarbij optimaal gebruik van de kennis en capaciteit binnen de eigen organisatie.
  • Je geeft commercieel leiding aan grote projecten en bewaakt de gemaakte afspraken en gecalculeerde marges. Je neemt deel aan beurzen om je netwerk te versterken en levert een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten in samenwerking met leveranciers.
  • Je vertaalt de bedrijfsdoelstelling in eigen targets en ziet het als een uitdaging de doelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen.

 

 

Wie ben je?

Als jij onze HBO-geschoolde accountmanager met stijlflexibiliteit en overtuigingskracht bent, sta je te popelen om de buitendienst van PION Kunststoffen verder vorm te geven en op de kaart te zetten. Je hebt affiniteit of concrete ervaring met civiele techniek. Natuurlijk beschik je over alle die bekende eigenschappen en vaardigheden van een accountmanager. Daar bovenop voel jij je lekker in een flexibel team en bij grote opdrachtgevers. Je schakelt gemakkelijk, hebt een natuurlijke belangstelling voor wat mensen beweegt en houdt altijd de commerciële belangen voor de lange termijn voor ogen. Je wilt hard meewerken in en meebouwen aan een ambitieuze organisatie.

 

Wat bieden we?

Je gaat werken in een team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Onze directeur wil een aantal belangrijke taken gaan overdragen, dus je kan doorgroeien tot … zeg jij het maar. Je krijgt alle mogelijkheden voor opleiding en training. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris plus een prestatieafhankelijke bonus. Bij je functie horen een auto, laptop en smartphone.

 

Nog even dit…

Bij PION Kunststoffen zijn we pioniers in het toepassen van gerecyclede materialen en duurzame manier van werken. We zijn zuinig op de aarde waarin onze producten een weg vinden en willen daarmee onze klanten en leveranciers inspireren. Partnership is our nature, nature is our resource. Je kunt je vinden in die visie en bent bereid dit in je werk actief uit te dragen.

Geïnteresseerd? Solliciteer of neem contact op met onze partner op het gebied van werving& selectie Métier (dhr. Ingobert Veen) info@metier.nl of bel 038 – 4528833.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je bellen naar Gerben Borger 033 – 2538630.