Sinds 2004 beschermt PION Kunststoffen vanuit Amersfoort het kabelnetwerk in Nederland. Onze producten vinden ondergronds hun weg in de stedelijke omgeving, langs verkeersaders en knooppunten en door het buitengebied. Zo zorgen we samen met onze klanten en leveranciers voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening, snelle internetverbindingen en veilig treinverkeer.

In 2018 voerden we meer dan 450 projecten succesvol uit. Toch meten we bij PION Kunststoffen groei niet alleen af aan omzet of het aantal opdrachten. Ons succes zit ‘m in bevlogen medewerkers, tevreden klanten en integere relaties met onze klanten en leveranciers. We kennen onze markt en luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Groeien betekent voor ons ondernemen op een manier waar iedereen beter van wordt. Om die groei door te zetten, zijn we per direct op zoek naar een

Commercieel medewerker m/v
Administratief en communicatief sterk (20 – 24 uur)

Wat ga je doen?

  • Eerstelijns beantwoording van de telefoon. Je spreekt klanten en leveranciers en bepaalt hoe en door wie zij het beste geholpen kunnen worden.
  • Opvolging van dagelijkse leveringen ter voorbereiding op de facturatie.
  • Regelen van transporten en leveringen vanuit ons warehouse met onze transporteur.
  • Beheer assortimentsgegevens in de database AccountView.
  • Bijhouden van onze haspeladministratie en regelen afhalen van lege haspels.
  • Beheer van de algemene-mailbox van het bedrijf en je notuleert tijdens onze teammeeting.
  • Ondersteunende facilitaire activiteiten.

 

Wie ben je?

Je bent een enthousiaste medewerker die veel in zijn/haar mars heeft, maar niet fulltime beschikbaar is. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt een commerciële instelling. Je bent analytisch sterk, werkt accuraat en vindt het leuk om het (telefonisch) visitekaartje voor ons bedrijf te zijn. Je bent het liefst 5 halve dagen per week beschikbaar, zodat je een aantal dagelijkse werkzaamheden op je kunt nemen.

Wat bieden we?

Je gaat ondersteuning bieden binnen ons team waarbij je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het succes van ons mooie bedrijf. Afhankelijk van de hoeveelheid werk en bezetting op onze commerciële binnendienst spring je bij waar jij op dat moment het meest nodig bent. Dit maakt de functie heel afwisselend. Hierbij willen we zeker gebruik maken van wat jij goed kunt en wat je leuk vindt om te doen.

We bieden een flexibele werkplek met een marktconform salaris op een mooie locatie in de binnenstad van Amersfoort. Wij vinden het erg belangrijk dat we met plezier samen kunnen werken en organiseren bijvoorbeeld 4x per jaar een bedrijfsuitje.

Nog even dit…

Bij PION Kunststoffen zijn we pioniers in het toepassen van gerecyclede materialen en duurzame manier van werken. We zijn zuinig op de aarde waarin onze producten een weg vinden en willen daarmee onze klanten en leveranciers inspireren. Partnership is our nature, nature is our resource. Je kunt je vinden in die visie en bent bereid dit in je werk actief uit te dragen.

Geïnteresseerd? Solliciteer bij of neem contact op met Diana Buné, onze manager van de binnendienst d.bune@pionkunststoffen.nl  / 033 – 253 86 30.