Sinds 2004 beschermt PION Kunststoffen vanuit Amersfoort het kabelnetwerk in Nederland. Onze producten vinden ondergronds hun weg in de stedelijke omgeving, langs verkeersaders en knooppunten en door het buitengebied. Zo zorgen we samen met onze klanten en leveranciers voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening, snelle internetverbindingen en veilig treinverkeer.

In 2019 voerden we meer dan 450 projecten succesvol uit. Toch meten we bij PION Kunststoffen groei niet alleen af aan omzet of het aantal opdrachten. Ons succes zit ‘m in bevlogen medewerkers, tevreden klanten en integere relaties met onze klanten en leveranciers. We kennen onze markt en luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Groeien betekent voor ons ondernemen op een manier waar iedereen beter van wordt.

Vacature

Op dit moment zijn wij op zoek naar een: National accountmanager Infrastructuur

Open sollicitaties

PION is altijd op zoek naar gedreven medewerkers en stagiairs die graag het verschil maken. Collega’s die enthousiast worden van een cultuur waar wordt gestuurd op ieders kwaliteiten en niet zozeer gedacht wordt in functieprofielen! We verwelkomen graag een talent, die binnen een ondernemend team excelleert en die een duurzame en innovatieve aanpak waardeert.

Herken jij je hierin? Reageer dan snel. Graag met een goede onderbouwing en cv naar Diana Buné.