Begin je met graven dan is de kans dat je in de eerste 1,5 meter een chaotisch netwerk van kabels tegenkomt erg groot. De afgelopen jaren is onze ondergrond vol gelegd met een wirwar aan kabels. Een ontzettende drukte onder de grond met kabels die vaak ook lastig zijn terug te vinden op tekeningen.

Dieper graven betekent hogere kosten, langere doorlooptijd van een project, wegomleggingen en een langer opengebroken gebied. Waar vaak geen budget en toestemming voor is.

Om een puzzel te voorkomen en om meer structuur aan te brengen in ons ondergronds publieke domein biedt de Utilis een goede uitkomst. Het legt de basis voor toekomstige kabelnetwerken, brengt structuur en voorkomt graafschade aan kabels. De multikoker is al te leggen vanaf 20 cm vanaf het oppervlak. Dus beperkte graafwerkzaamheden. De Utilis multikoker heeft een compacte vorm waardoor de grond rondom makkelijk te verdichten is. Hierdoor is de kans op vervelende verzakkingen van de bestrating zeer klein en wordt de minimale eis van 98% verdichtingsgraad makkelijk behaald.  De lange levensduur en hoge drukklasse (SN192) maken de Utilis extra duurzaam.

Het biedt dus de beste bescherming voor ons kostbare netwerk, een oplossing voor een gestructureerde ondergrond en het puzzelstuk voor ons toekomstbestendige ondergrondse domein.

Meer lezen over de Utilis multikoker? Lees verder.