Industrie

Netwerken op industriële complexen vragen om een maatwerkbenadering als het gaat om veiligheid. Er worden zowel voedingskabels als data- en beveiligingsnetwerken aangelegd, veelal op plekken waar veel van deze netwerken gevraagd wordt. En dat alles moet aangelegd of onderhouden worden in beperkte ruimte en in zo min mogelijk tijd. Dit vraagt om kennis en om robuuste en onderhoudsvriendelijke kunststof kabelbescherming. Beter voorkomen dan genezen.

Bij projecten die een grote financiële investering vergen, kan PION veel toegevoegde waarde bieden als adviseur en u daardoor uiteindelijk geld besparen. Door onze kennis van de markt, de beschikbare materialen en een flinke dosis creativiteit komen we met slimme ‘out-of-the-box’-oplossingen. Daardoor hebben we de afgelopen jaren verschillende voor binnenlandse en internationale projecten (maatwerk) advisering én producten geleverd. Denk bijvoorbeeld aan utiliteitsprojecten zoals logistieke- en datacenters.

Wilt u advies over kabelbescherming in een complexe industriële omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. info@pionkunststoffen.nl of 033-53 8630.

Industrie