GWW (Grond-, Weg-, Waterbouw)

Het is druk onder de grond en het beschermen van kabels is allang geen overbodige luxe meer. Maar ook graven wordt steeds lastiger, waardoor het ook belangrijk is om makkelijk bij gelegde kabels te kunnen voor inspectie, onderhoud of reparatie.

Nederland neemt als belangrijke haven en daardoor als distributieland naar de rest van het Europese vaste land een belangrijke positie in. Een goed functionerend wegen- en waternetwerk is cruciaal om die positie te behouden en waar mogelijk uit te bouwen. Betrouwbare en snelle dataverwerking (en daarmee realtime inzicht in drukte, maar ook storingen) is binnen deze sector belangrijk.

Aangezien wegen, bruggen en sluizen steeds ‘slimmer’ worden en data doorgeven waarop geageerd moet worden, hebben Rijkswaterstaat en regionale overheden als opdrachtgever voor de aanleg en renovatie van grond-, weg- en waterwerken steeds meer specifieke wensen en eisen. PION speelt daar graag op in met specifieke en dus passende oplossingen. We leveren Vicnet-goedgekeurde producten zoals handholes (de glasvezelkabelput), HDPE glasvezelbeschermbuizen en mantelbuizen.

We dragen graag ons steentje bij met raad, daad en producten die VICnet goedgekeurd zijn. Dit om overload te voorkomen en zo de doorstroming te garanderen. Niemand staat graag stil en al helemaal niet als het voorkomen had kunnen worden.

Neem contact met ons op als u meer over onze weg- en waterbouw specialisme wil weten. info@pionkunststoffen.nl of 033-53 8630

GWW (Grond-, Weg-, Waterbouw)