Rail

Reizen per trein is nog steeds een van de meest duurzame vormen van vervoer. En daarom zijn we ook al sinds onze oprichting in 2003 betrokken bij deze markt. Vooral omdat deze branche al heel lang aandacht heeft voor continuïteit, veiligheid én duurzaamheid. Precies in ons straatje dus, want al deze doelen gaan hand in hand met duurzaam geproduceerde kabelbescherming.

We werken dan ook graag met onze partners om het spoor optimaal beschikbaar te houden, door zowel netwerkstoringen, maar ook door energiestoringen te voorkomen.

Daarnaast werken we ook regelmatig met partners uit de Railsector samen aan innovatieve nieuwe producten. Denk aan onze introductie van menskerend hekwerk Protegg, deelbare PP klembuizen, S5000-functiescheidingsgoten voor 3kV en 10kV, Endura lasmofontlaster, Crosscube-trekput Type RM met bestraatbaar ProRail deksel, de RET las- en trekput en Kratos kabelgoot.

We denken graag mee

Heeft u een project dat net even anders dan anders is? Of een vraag over een specifiek Rail-product? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee. info@pionkunststoffen.nl of 033-253 8630.

Rail