Gerecycled hekwerk Protegg

Uitdaging

Tot het moment van deze innovatie waren er alleen houten hekwerken beschikbaar. Het hout daarvoor komt veelal uit Oost-Europa vanuit houtkap. Al na enkele jaren moeten delen worden vervangen of zijn ze door houtrot helemaal niet meer bruikbaar. Vaak worden ze na afloop van het project als afval afgevoerd. Dat is natuurlijk niet duurzaam.

Protegg is een een menskerend hekwerk. Een fysieke afscheiding tussen het spoortracé en de werklocatie en de persoon die aan het werk is. Deze nieuwe afscheiding is veilig, duurzaam en snel te installeren met minimale kans op kabelschade.

De liggers zijn gemaakt van gerecyclede kunststof kozijnen en daardoor ook UV-gestabiliseerd. De staanders zijn van gerecycled PP met extra UV-bescherming. Alles is zonder schroeven en bevestigingsmateriaal te plaatsen en daardoor snel te installeren én te demonteren.

Het is ook mogelijk om een gedeeltelijke afzetting van bijvoorbeeld 500 meter te maken en deze kan gemakkelijk met het werk op te schuiven. Zo hoeft u niet onnodig te investeren in een statische afzetting van het gehele traject. Het hekwerk heeft een gegarandeerde gebruiksduur van minimaal 10 jaar.

Neem voor specifieke vragen contact met ons op. info@pionkunststoffen.nl of 033-53 8630.