Return On Learning

Nooit te ervaren om te leren
Sinds onze oprichting in 2003 staat de balans tussen Return On Investment en Return On Learning centraal. De eerste stelt ons in staat om duurzame investeringen te doen. De tweede houdt ons zowel in- als extern scherp om om bij te dragen aan een betrouwbare, veilige en duurzame wereld. Vanuit duurzame samenwerkingen streven we niet naar korte termijn winst, maar focussen we op de lange termijn en toegevoegde waarde voor de gehele keten.

Principes
We stimuleren vernieuwing en bieden ruimte aan ondernemende talenten die met praktische idee├źn en innovaties een concrete bijdrage willen leveren. Door middel van trainingen zorgen we ervoor dat ons team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en deze in de praktijk kunnen toepassen. Daarnaast streven we ernaar om onze kennis en ervaring continu te delen. Dat doen we zo transparant mogelijk vanuit onze PION Principes:

  1. Wees een duurzame verbinder
  2. Haal het beste in jezelf naar boven
  3. Je bent nooit te ervaren om te leren
  4. Haal het beste in anderen naar boven
  5. Deel je positiviteit en energie

Leren vanuit co-creatie
We zetten ons netwerk in om de meest veilige, kwalitatieve en duurzame kabelbescherming te realiseren. Optimaal passend binnen de wensen van het project, naadloos aansluitend op de eisen van de toekomst. Vanuit co-creatie ondersteunen we de gehele keten met kennis, ervaring en partnerships.

Return On Learning in de praktijk toepassen?
Neem contact met ons op.

Return On Learning