Ultim kabelkoker

Ultim kabelkoker (100 & 240) laat zich eenvoudig en stabiel ingraven en creëert een beschermende ruimte voor diverse kabels.

Deze kabelkoker is het sterke, lichtgewicht alternatief voor betonkokers. De goot die zich eenvoudig laat ingraven en per meter koppelbaar is. De man-vrouw verbinding in combinatie met de dekselvergrendeling levert een gesloten en daarmee knaagdiervrij systeem op. Ultim is eenvoudig en snel te installeren en inzetbaar binnen vele sectoren en toepassingen.

Vragen?

Neem voor specifieke vragen contact met ons op.

Waarom kiezen voor PION Kunststoffen

Kiezen voor PION Kunststoffen betekent een duurzame keuze maken. PION staat namelijk voor kabelbescherming gemaakt van gerecycled kunststof in plaats van aardolie. Door kunststof te recyclen bespaar je al snel 80% ten opzichte van nieuw materiaal. Bovendien raakt aardolie op dus wordt schaarser en duurder.

PION Kunststoffen staat voor eersteklas gerecycled materiaal. Door samen te werken met ervaren fabrikanten kan de gebruiker rekenen op topkwaliteit met de stevigheid en levensduur die men ook gewend is van ‘nieuw’ kunststof.