Accessoires

Deelbare buizen zijn fantastisch, maar natuurlijk rechttoe, rechtaan. En soms heb je een bocht of een aftakking nodig. Daarvoor hebben we verschillende makkelijk te plaatsen en tijdbesparende accessoires.

Wat hebben we allemaal

 • Split Connectbox
  Maakt aftakkingen realiseren makkelijk en snel. Het enige dat je nodig hebt is een handzaag, een steeksleutel 10 en ongeveer 5 minuten. De Split Connectbox is geschikt voor deelbare buizen van Ø 40 tot 220 mm.  
 • PP Multilock Ø110x8mm L=1
  Passtuk, met de hand in te korten tot 36 of 77 cm, voor een grotere buiging van de kabel en daarmee meer flexibiliteit in jouw traject.
 • Split Connector
  Met de Split Connector maak je een naadloze overgang van een gewone mantelbuis naar een deelbare buis. De Connector is verkrijgbaar in Ø 110 & 160mm.
 • Zoek je een oplossing om breuken door trekbelasting/ axiale spanning in kabellassen te voorkomen? Kijk dan eens naar onze Endura lasmofontlaster.
 • Bocht, T en Y stukken
  Op zoek naar maatwerk? Graag bedenken en ontwikkelen we samen de ideale oplossing.

Een vraag stellen, offerte ontvangen of direct bestellen?

Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor PION Kunststoffen

Kiezen voor PION Kunststoffen betekent een duurzame keuze maken. PION staat namelijk voor kabelbescherming gemaakt van gerecycled kunststof in plaats van aardolie. Door kunststof te recyclen bespaar je al snel 80% ten opzichte van nieuw materiaal. Bovendien raakt aardolie op dus wordt schaarser en duurder.

PION Kunststoffen staat voor eersteklas gerecycled materiaal. Door samen te werken met ervaren fabrikanten kan de gebruiker rekenen op topkwaliteit met de stevigheid en levensduur die men ook gewend is van ‘nieuw’ kunststof.

Bekijk hieronder de typen en accessoires.

 • Handleiding installatie Split Connectbox